Svenska (Sverige)Danish(DK)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Gästbok

Vi finns även på Trip Advisor/ Please also find us on Trip Advisor!

 www.tripadvisor.se/Hotels-g189845-Solvesborg_Blekinge_Smaland_and_Blekinge-Hotels.html

 

 

Subject *
Namn *
E-post
Innehåll *
Bildverifikation *
   
 

Lena Kenneth Carlström ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Minisemester

Tack för härlig vistelse med trevligt bemötande, mysigt rum och god frukost. Nästa gång vi åker mot Blekinge kommer vi naturligtvis bo hos Er igen.

måndag 29 maj 2017

Susanne: Härligt ställe

Kan lova att jag och min man kommer att bo på Villa Orion nästa gång vi är i Sölvesborg, vi trivdes alldeles ypperligt Smile Jättefina rum och jättebra läge!

onsdag 15 juli 2015

Thomas och Britta Berfenfeldt ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Tack för en god natt!

Vi ville bara tala om att när vi behöver övernatta i Sölvesborg nästa gång, så är det inte tal om att övernatta någon annanstans än i Villa Orion! Vi var verkligen väl omhändertagna och kan inte klaga på någonting, vilket vi annars har lätt för. Vi bodde i Harry's rum och jag har aldrig sovit så gott på hotell förut! 

Med vänlig hälsning, 

Thomas & Britta, Mönchengladbach, Tyskland

måndag 15 september 2014

Marie och Lennart Karlsson: Villa Orion B&B, Sölvesborg

Ett trevligt och prisvärt boende med fina och rum och bra frukost.

Allt som behövs för aktiv semester. Mycket trevligt bemötande och plus för möjligheten att sitta i trädgården och fika. Nära till centrum och hamn.

Kommer gärna tillbaka en annan gång.

Marie o Lennart

måndag 04 augusti 2014

Familjen Granlund-Söderkvist: Tack!

Hemkommen efter att deltagit i fem dagars orientering under O-ringen. Ett av våra bästa minnen från veckan är den avkopplande miljön vid boendet. Det var skönt att komma "hem" till Sölvesborg efter varje orienteringsetapp. Glassbåten i hamnen var förstås inte heller fel i värmen. Vi kommer tillbaks om vi har vägarna förbi. Smile

torsdag 31 juli 2014

Lars-Olof Normark, Värmland: Juli 2014

Under en mc-tur i Blekinge hade jag nöjet att få övernatta hos Villa Orion B&B. Ett mycket trevligt boende, mysigt rum och trevligt bemötande. Jag återkommer gärna.

During a motorcycle ride in Blekinge, I had the pleasure to stay at Villa Orion B & B. A very nice accommodation, cozy rooms and friendly reception. I will gladly return.

 

 

måndag 21 juli 2014

Från Stockholm: Fin visit i Sölvesborg

En längre visit på 10 dagar i samband med körkortskurs! Väldigt lugnt och charmigt villaområde, och samtidigt nära till allt! 5-10-minuters gångavstånd till torget med bra restauranger och fik, nära till hamnen och stationen. Bra frukost med olika val, fint rum med sköna sängar. Toppen! 

A longer visit, 10 days when taking driving license course! Calm and charming residential area and still close to everything you need! 5 to 10 minutes walk to the town square with good restaurants and café, to the port and the station. Good breakfast with different choices, nice rooms with comfortable beds. Great!

fredag 11 juli 2014

Dieter Lebeck ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): GWRA72

Centralt belägen,bra bemötande. Trevliga rum bra frukost.

tisdag 24 juni 2014

Peter and Hanni: Very nice accomodation

Very nice and friendly accomodation. Good breakfast.

Thanks a lot

torsdag 19 juni 2014

Trond Reinholdtsen ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Hjemmekoselig og hyggelig

Dette var som å komme hjem! Meget hyggelig vertskap, trivelige rom med sentral beliggenhet bare med noen minutter gåvstand ned til sentrum av Sølvesborg. Fremfor alt er det vertskapet som får deg til å føle deg velkommen og godt ivaretatt. Meget hjemmekoselig og trivelig Bed & Breakfast. Vi kommer tilbake til neste år! Mange takk for et hyggelig opphold :)  

söndag 15 juni 2014

Torsten Schultz ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Thanks a lot

Dear all,

it was a pleasure to stay at your B&B as a start for my swedisch motorbike tour. The accommodation is very nice with beautifully decorated rooms. Thanks a lot.

lördag 14 juni 2014

Susanne og Palle ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Overnatning i Villa Orion

Det var rigtig dejligt at overnatte i rum 3 Harry. Rolige omgivelser og god og venlig atmosfære. Helt sikkert noget vi vil gøre igen.Smile

fredag 06 juni 2014

Ewa Andersson: Trevligt ställe

Gästvänliga ägare och en trevlig atmosfär.Ligger nära till allt men ändå i ett lugnt  villaområde.Hemtrevligt rum med en skön säng där man sover gott. I en separat del av huset finns det ett kök och där serveras det en fräsch och god frukost. Jag kan verkligen varmt reomendera Villa Orion. varmt.

tisdag 14 januari 2014

Fam Strand: Augusti 2013

Toppenfint boende, mysigt, fräscht, lugnt men ändå centralt, familjärt och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas och vi kommer gärna tillbaka! Smile

tisdag 13 augusti 2013

Familjen Rosén Mariestad ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): 2013-06-24

-Tack för vistelse med fint boende, bra frukost och trevligt bemötande i en underbar miljö som varmt kan rekommenderas!

tisdag 16 juli 2013

Lars Inge Knutsson ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Omdöme

Hej!

Jag är helnöjd med min vistelse på Villa Orion, vilket jag har skrivit i den analoga gästboken på bordet i frukostrummet.

Jag kommer gärna tillbaka om och när tillfälle gives!

Hälsn Lars Inge K

tisdag 16 juli 2013

krohn: Krohn från Stockholm

lite svårt att hitta till er i kolmörkret men allt var positivt när vi kom in - fräscha rum o sköna sängar och knäpp tyst. vi kommer gärna tillbaka och önskar lycka till i fortsättningen.

torsdag 07 februari 2013

Inga-Lis Svensson ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): 60 årigt firandet

Tack för ett mycket trevligt rum - vi sov båda två gott i de sköna sängarna. Vi fick en god frukost också. Vi återkommer och tack ännu en gång.

måndag 08 oktober 2012

Ekströms från Norrköping: tack

Vi sökte övernattning på väg till Trelleborg och hade turen att komma till villa Orion. Bra rum rymliga och rena med bra sängar, trevligt bemötande, full service. Vi är så nöjda!

tisdag 28 augusti 2012

Mikael Karlin ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Herr

Det var skönt att komma till Villa Orion, för där väntade ett härligt rum

och välkomnande ägare. Avslutade dagen i bubbelpoolen, vilken är ett plus.

Kan rekommendera verkligen

Mikael

torsdag 16 augusti 2012

Anna: Mcfolket

Vill tacka för fin övernattnig och bra frukost!

En mycket positiv och bra vistelse på alla sätt!

 

//Anna

söndag 29 juli 2012

Else-Britt o Torsten Annmo ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Herr och Fru

Fantastiskt bra boende med personlig service. Fint rum med bra sängar. Toalett och dusch höll högsta klass. Trevligt personligt bemötande. Frukosten serverades efter egna önskemål och uppfyllde förväntningarna. Detta boende kan vi vamrt rekommendera. Vi åtrerkommer gärna om vi har behov av boende i Blekinge.

tisdag 24 juli 2012

Christina Pernvi o Bertil Bergman ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Herr o fru

Vi tillbringade en natt i början av juli och det var toppen. Rena o fina rum som när TVn är fixad inte saknar någonting.

Lite svårt att veta vart man skulle knaka på från början men det löste sig utan bekymmer.

Frukosten var toppen och innehöll allt man ville och dessutom när man ville.

Vi hade trevlig samvaro med familjen Lindahl på kvällen men förstår om det inte alltid kan vara så.

Vi har inga problem att rekommendera Villa Orion och om vi har vägarna förbi stannar vi gärna fler gånger.

Christina o Bertil

onsdag 12 oktober 2011

Mikael Fingal: Hårdrockare

Hejsan! Jag och två tonåringar bodde hos er under Swedenrockfestivalen och vi trivdes mycket bra med jättefint rum, trevligt bemötande och toppenfrukost.

Hälsningar Micke, Norrköping

måndag 10 oktober 2011

 

Visa antal 
Powered by Phoca Guestbook

Sweden Rock Festival mm

Sorry, but we are fully booked for Sweden Rock Festival 2019.

 

Villa Orion byter ägare!

Nu är det klart - den 15 april 2019 tar nya ägare över B&B Villa Orion!

Vi är övertygade om att våra gäster kommer att bli väl omhändertagna, och det är med stor glädje vi nu kan ta emot bokningar för nästa sommar och därefter.
Varmt välkomna!

Bada Badtunna under Bar Himmel

Njut av känslan att glida ner i det 39 gradiga vattnet och spana efter fåglar, moln eller stjärnor!
Tillgång till rum med dusch och toalett ingår, liksom handdukar och skor. Du bjuds på dricka och tilltugg.
Pris per person 200 kr. 
Är du gäst på vårt B&B badar du för 100 kr per vuxen.

Golf paket

Från oss kan du promenera till golfbanan på 20 minuter!

Utnyttja vårt golfpaket: dubbelrum 2 nätter inkl. frukost för 2 personer, och 2 startavgifter på Sölvesborgs GK - för endast 2200 kr!